«محیط زیست»، برند شیک کاندیداها
یک فعال زیست محیطی گفت: در همدان همه مسئولان دم از محیط زیست میزنند اما همچنان شاهد کوچکتر شدن کمربند سبز شهر همدان هستیم.
به گزارش وبلاگ منابع طبیعی سقز به نقل از سلامت نیوز به نقل از ایسنا،محمدسوزنچی ، با بیان اینکه شهرداری در پاسخ به هر گونه نقدی در اینباره، کم بودن درآمد شهرداری را بیان میکند، افزود: در منطقه گردشگری همدان نیز همه مسئولان بر رویکرد درآمد شهر از طریق گردشگری تأکید دارند و هتلسازی را به عنوان اقدام مناسب در این راستا مطرح میکنند.
سوزنچی ادامه داد: هتلسازی قبل از ورود گردشگر به شهر در حال انجام است و باید به این موضوع توجه داشت که زمانیکه گردشگر به شهر وارد نشده، اقدام به ساخت هتل کردهایم.
این فعال زیستمحیطی با اشاره به حمایت اعضای شورای شهر از پروژه برج سبز در محوطه بلوار ارم، خاطرنشان کرد: برجسازی در این منطقه هم از نظر منظر و هم به لحاظ ساختار زمینشناسی خطرناک و غیرایمن است.
وی عملکرد مدیریت شهری در همدان را در حد شعار و بیانیه ارزیابی کرد و گفت: اغلب افرادی که به شهرداری و شورای شهر وارد میشوند، توان اجرایی و تخصص کارشناسانه ندارند و از موضوع محیط زیست به عنوان یک برند شیک استفاده میکنند.
سوزنچی شورای شهر را به عنوان بنگاه سیاسی و فرهنگی عنوان و اظهار کرد: شورای شهر توان کارشناسی در مسائل شهری را ندارد اما در مورد موضوعات شهری همواره به ارائه نظر میپردازد.
وی با اشاره به طرح شهر سبز پایدار تصریح کرد: این طرح با وجود برگزاری همایش و تبلیغات گسترده هنوز دارای دستوالعمل و بودجه مشخص اجرایی نیست و همه این موارد نشان از عملکرد شعاری در سطح مدیریت شهری همدان است.
رقابت نامزدهای شورای شهر اخلاقی نیست
این فعال زیستمحیطی در ادامه سخنانش از کاندیداهای شورای شهر خواست تا برنامههای خود را روشن و کارشناسانه بیان کنند و تأکید کرد: برخی از نامزدها مدیریت پسماند را به عنوان برنامههای خود اعلام میکنند و اطلاع ندارند که شهرکی با این عنوان تأسیس شده اما به علت مشکلات تخصیص بودجه انجام نشده است.
سوزنچی، کاندیداهای شورای شهر را دوستدار محیط زیست عنوان کرد و گفت: همه کاندیداها در زمان تبلیغات از مشارکت و همکاری تشکلها سخن میگویند و زمانیکه به شورای شهر میروند تشکلها را فراموش میکنند و بیانیههای آنان را نادیده میگیرند.
وی نصب پوسترهای تبلیغاتی کاندیداها را به عنوان رقابت رفتاری تعبیر کرد و افزود: رقابت نامزدهای شورای شهر اخلاقی نیست و چنین رفتاری در مدیریت شهری بسیار خطرناک و مخالف منافع محیط زیست است.
از کلانشهر بودن همدان سهمی نصیب ما نشده است
وی شهر همدان را به عنوان آخرین کلانشهر کشور معرفی کرد و ادامه داد: از این کلانشهر بودن سهمی نصیب ما نشده و رودخانههای این شهر که باید به عنوان ظرفیت گردشگری مورد بهرهبرداری قرار گیرد، به محلی برای دفع فاضلاب تبدیل شده است.
سوزنچی دفع زبالههای شهری در همدان را با اصفهان مقایسه کرد و یادآور شد: جمعآوری زبالهها در اصفهان هفتهای 3 بار انجام میشود اما در شهر همدان این عملیات 3 بار در شبانهروز صورت میگیرد و باز هم با معضل دفع زباله در شهرداری همدان مواجهیم.
پارکهای همدان با رویکرد گردشگری تعریف نشده است
سوزنچی در ادامه به پارکها و فضاهای سبز شهر اشاره کرد و گفت: پارکهای همدان با رویکرد گردشگری تعریف نشده و ظرفیتی برای جذب گردشگر ندارد.